Loukata toista enemmän

Runoilija Tikes

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkauden jälkeen
heillä vieläkin yhteisiä toiveita;

loukata toista enemmän
kuin itse pystyisi kantamaan;

raapia muistot verille
ja nylkeä sydänlihaa paljain kynsin;

lyödä kämmenellä kasvoille
niin kauan kun sormissa voimaa

Huulilla jotka hyväilivät
mahtavampi voima
kuin tuhannella soturilla

loukata toista enemmän
kuin itse pystyisi kantamaan

Selite: 
Taitaa olla jo yli vuosi siitä, kun viimeksi tunsin tarvetta, halua ja rohkeutta runoilla. Elämäntilanteiden muuttuessa se vanha tarve nousi taas pinnalle, mutta taidot tuntuvat olevan vielä hieman ruosteessa. Luomisen tuskan ja inspiraation suloista sekoitusta siis odottelen saapuvaksi :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot