Hiukkaskiihdytin

Runoilija Tikes

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun muut puhuivat rakkaudesta
me näimme kahleita
ja raskaita palloja nilkoissa

Kaikkialla

rakastuneiden hymyissä
alistumista imelään tunteeseen
jota haetaan huomenna jo muualta

Me painoimme kaasua
eri suuntiin vimmatusti poukkoillen
mutta kuitenkin toisiimme törmäillen,
uudelleen ja useammin

Maailmanlopun hiukkaskiihdyttimessä
eksyit taas kulkuradalleni
lämpimänä ja vapaana

Ja ilman raskasta palloakin
saatan kiinnittyä sinuun

hetkeksi pidempään
kuin eilen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot