Golden & black memories

Runoilija Rafaela

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vielä se tuntuu -

viiltävä kipu
luistelee pitkin
naarmuista kehoani

kun kuvittelen
miltä se näyttää
miltä se tuoksuu

kun poskesi
lepää
retrolakanoiden
syvässä kehdossa

täysin rentona
ilman huolen
hitusta.

Unessa elät jo
keväistä viikonloppua

vauhti kiihtyy
kohti uutta
avointa syliä.

Pyydän:

Rakkaus,
päästä jo irti,

please.

Selite: 
puoli vuotta surussa elänyt...
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhutteleva.

Voi, tämä ehdottoman tuore ja taidokas kuitenkin. Pidän kovasti.

Kyllä se siitä vielä- pidin todella, retrolakanat. Mikä ihana sananparsi. Pidin runokokonaisuudesta.

 

Käyttäjän kaikki runot