Kärleken är långt borta

Runoilija Rafaela

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ingen skillnad -

fem kilometer, fem meter,
en centimeter eller en
millimeter.

Den bara inte känns!

En mur, mer nersmutsad
än Kinamuren,
ligger emellan oss och det
så ont att skriket hörs
ända till solen.

Och den känns också
som ett skämt, likaså
månen och stjärnorna.

Hela universum är en fars!

Varför leva i smutsen,
sitta på ett plan på väg
till en psykiatrisk
anläggning

i alla lögners och otrohets
världar,
som de gjorde bara för
enkla människor och
för dem som det inte
går att göra sår i.

Selite: 
"Trevlig" dag idag...
Kategoria: 
 

Kommentit

asennetta löytyy tästä hienosta runostasi. pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot