Silta

Runoilija Rafaela

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

se katkesi,
kun annoin siihen
viimeisen
mahdollisuuden.

Peili rikkoontui,
kun valheisin
silmin katsoit
sitä.

Kaadoit vettä
tiskiaineen
sekaan ja käteni
naarmuntuivat
sitruunan vahvasta
tuoksusta.

Käytän käytettyä
rasvaa ja nautin
valkoisen kynttilän
äänestä.

Steariini valuu
samettiselle matolle,
mutta kyyneleitä ei
tähän huoneeseen
mahdu.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot