Onda grodor

Runoilija Rafaela

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mardrömmar springer runt
öronen och i värsta
tropiska sommarhettan
skriker vinterblommorna
av smärta.

Jag känner också den -
den är i varje vrå av
mitt huvud och kropp.

Du vet inte,
du kan inte förstå
hur tårarna flödar inombords -
genom alla ådror och inälvor.
Sticker som knivar och
skär upp hjärtat i skivor
av otrygghet.

Vill inte se, inte höra,
inte känna, inte veta.

Det enda jag vill är att
kunna lita på,
att inga hundar ligger
begravda runt omkring mig.

Ruttna lik luktar och i
hysterin klättrar jag uppför
trappor till himlasfärden
där luften är ren -

lögnerna är utan fötter och
som det sjungs i sången du brukar
tala om:

"LÅT KÄRLEKEN SLÅ ROT".

Selite: 
Ångest, ångest, ångest...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot