Koivulajeja on kolme...

Runoilija Rafaela

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

minua vain yhtä!

Siispä pidän huoli
sielustani,
tulehtuneista silmistäni
sekä

halkeilevista
kantapäistäni.

Upotan puolinaisen
kokonaisen
lohduttavaan
sanakylpyyn.

Jatkan matkaa
tuoreella
tyylillä.

Selite: 
Uusi kampaus tulossa ensi viikolla :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen ja `Tuoreen oloinen` runo.

Pidin.

Persoonallinen ja ehdottomasti huomionarvoinen runo tämä.

Erikoinen, mutta hieno! pidin!

Hyvä sie!
Positiivinen ote itseen ja elämään.

 

Käyttäjän kaikki runot