Nousuvesi

Runoilija Rafaela

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuun valo ryömii
kylmiä lattioita pitkin

vesi vain kuusi senttiä
syvä -

silti pystyt uimaan
siinä kirkkaudessa.

En ehkä ymmärrä
miksi oma kehoni
uppoaa vain
kastamalla
arat varpaat.

Jokin on pielessä.

Kuun kuiskeeseen
uskon -

sinuun en koskaan.

Selite: 
kynä, paperi ja viisi minuuttia...
Kategoria: 
 

Kommentit

on kyllä hienosti kirjoitettu runo! :)

Hienoa sanailua.

 

Käyttäjän kaikki runot