50

Runoilija Ellie^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä tiedän sinun aina olevan siellä, mihin ikinä mieli mennä voi. Aivan tiettömälläkin tiellä, minua odotat.
 

Äijä täytti vuosia,
viiskymmentä.

Kunnioitettava luku,
siksi sua muistankin,
tässä kortti
ja valokuvia
viiden vuosikymmenen
takaa.

Jotta et unohtaisi,
kuinka nuori
ja komea
olet ollut.

Yhä vain,
edelleen
olet nuorekas
ja komea.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin tästä runosta. Sai hymyilemään :)

 

Käyttäjän kaikki runot