Pokerihymy

Runoilija Ellie^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä tiedän sinun aina olevan siellä, mihin ikinä mieli mennä voi. Aivan tiettömälläkin tiellä, minua odotat.
 

Mä huijaan kaikkia,
omalla käytökselläni.

Hymyilen pokerihymyä,
että kukaan ei sais tietää totuutta.

Pakkaan hiljalleen kamojani,
jätän hyvästejä.

Ettei mun tarvii selitellä,
ettei kukaan vahingossakaan
huomaa kaiken muuttuneen.

Suuntana on eteenpäin,
kolmistaan.

Hiljaisuuteen on hyvä jäädä,
hymyillen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot