Se olisit voinut olla sinä

Runoilija Ellie^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä tiedän sinun aina olevan siellä, mihin ikinä mieli mennä voi. Aivan tiettömälläkin tiellä, minua odotat.
 

Se olisit voinut olla sinä,
mutta mäkin jo ymmärrän
et ei se taida niin mennä enää.

Meidän on vaan ilmeisesti
tarkoitus olla hyviä ystäviä
luontais eduilla,
vaikka mä en sitä tuu hyväksyy
vielä moneen jouluun.

Kun mun sydän ei tuu kuuluun
muille ku sulle.

Sen sä taisitkin
jo tietää.

Selite: 
Se voit edelleen olla sinä, kunhan nyt vaan avaisit sen suusi sanoihin, etkä mustasukkaisuuteen. mä en eppis jaksa enää...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot