Sun silmät näin bemmestä

Runoilija Ellie^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä tiedän sinun aina olevan siellä, mihin ikinä mieli mennä voi. Aivan tiettömälläkin tiellä, minua odotat.
 

Mä näin sun silmät bemmestä,
oli kuin katsoisin omaa peilikuvaani.

Mulla on sua ikävä,
sä pyydät mua jatkamaan elämää.

Sitähän tässä yritetään,
jatkaa elämää
-ilman sinua.

Silti.

Kaikki minussa
kaipaa sinua.

Sä oot se,
mun unelmien poikaystävä.

Kaikki sinussa,
muuttuu minuksi.
Kun sinä olet,
lähelläni.

On hyvä olla,
Mä Rakastan Sua.

Anteeks,
et en ollu se
jota etsit.

Se jonka kanssa,
olisit voinut rakentaa
tulevaisuutta.

Tuu takas, pyydän sua.

Halaa mua vielä kerran,
sillä sä oot se
joka saa mun päivän
loistamaan.

Selite: 
Eppis.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot