...Kun ei oo mitään muuta ku aikaa...

Runoilija Ellie^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä tiedän sinun aina olevan siellä, mihin ikinä mieli mennä voi. Aivan tiettömälläkin tiellä, minua odotat.
 

Yksitoista kuukautta,
aikaa olla yksin.

Katsoa maailmaa
hiljaa hymyillen.

Ei oo kiire mihinkään,
ikävä sua on
päivä päivältä vain enemmän.

Sun lämpöön
tahtois nukahtaa,
vielä kerran.

Kuulla sun sanovan,
kolme pientä sanaa,
jotka mulle ovat
paljon isompia
kuin sinulle.

Nuo kolme sanaa;
"Mä välitän susta"
-vieläkin.

Yössä yksinään,
sydän voi toivoa
aikaa parempaa.

Voithan sinä näinkin,
sitä uskollisuutta mitata.

Vähän vajaa vuosi,
kenenkään vieressä nukkumatta.

Aikaa on jäljellä,
sinua odottaa.

Kyynel vierähtää poskelle,
kynttilän hehkua katselen.

... voi kuule kun tietäisitkin...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot