Elämäni

Runoilija Heliza

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on vaikea pukea sanoiksi, surullisuus huuta syytä päästä esille.
 

Mieleni kulkee ja pohtii.
Elämääni pyörittää ympäri.

Yksinäinen ruumiini kulkee sekä vaeltaa.
Elämää kulkee, ympäri sen pyörii.

Sieluni itkee, yksinäisyyttä vaikertaa.
Elämäni haluaisin kadottaa.

Sydämeni sykkien kipua kehooni levittää. Yksinäisyyden kätkee, katseilta ystävän.

Silmäni ei itke sieluni kyyneleitä.
Silmäni tuikkii sydämeni kipua.

Valheeni kasvaa kunnes elämä pyörii sen ympärillä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot