Sinun

Runoilija Heliza

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on vaikea pukea sanoiksi, surullisuus huuta syytä päästä esille.
 

Sinä makaat maassa.
Sydämeni kädessäsi.
Katsot minua.
Rakkauteni sydämessäsi.
Hengität syvään.
Murskaten sydämeni.
Nukahdat.
Vieden rakkauteni mukanasi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot