Kaunis päivä

Runoilija Heliza

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on vaikea pukea sanoiksi, surullisuus huuta syytä päästä esille.
 

Aurinko lämmittää ihoasi,
sen säteet hyväilevät kasvojasi.
Tuuli pörröttää hiuksiasi,
koskettaa poskeasi.

Katselemme pilvien leikkiä,
nauramme,
hassuttelemme,
pidämme toisiamme kädestä,
olemme onnellisia.

Katsot minuun
ja kuiskaat korvaani:

Tänään on kaunis päivä olla rakastunut.

Selite: 
RAKASTAN
Kategoria: 
 

Kommentit

eiks kaikki päivät ole kauniita rakastuneena :D
lämminhenkinen runo
kaunis ja kesäinen

 

Käyttäjän kaikki runot