vain yksi

Runoilija Heliza

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on vaikea pukea sanoiksi, surullisuus huuta syytä päästä esille.
 

Luulin jo olevani miljonääri,
kunnes heräsin ja ymmärsin,
olevani vain köyhä räätäli.
Yksin kulkeva kulkuri,
joka näkee unia takan polttavasta lämmöstä.
Sieluton ihminen kulkemassa mailman virrassa.
Yksi miljoonista ilman nimeä,
ilman kasvoja,
ilman syytä olla täällä.
Vain pieni kohta sanassa elämä.
Vain yksi ihminen sinun elämäsi kulussa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno!

Lohduttoman haikeaa. Runo on hieno.

hieno!

Lohduttoman haikeaa. Runo on hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot