Nurkkaan ajettu

Runoilija Heliza

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on vaikea pukea sanoiksi, surullisuus huuta syytä päästä esille.
 

Tuntuuko sinusta joskus,
että maailma kaatuu päällesi?
Että jokainen tekosi, seuraa sinua perässäsi.
Ajaen sinut nurkkaan,
vaistotessaan että olet onnellinen.
Huohottaa niskassasi,
riippuen kiinni selässäsi.
Tehden sinut hulluksi.
Saaden sinut itkemään, kiroamaan,
miettimään miksi tätä enää jatkaisin.
Olet onnellinen,
mutta silti tietoinen tästä piilossa elävästä möröstä. Jokaista onnen hetkeäsi varjostaa tuska pelosta,
että kaikki tulee murtumaan.
Varjostaen jokaista elämäsi päivää.
Tehden sinut välillä tietoiseksi siitä, että on olemassa. Tiedät että se on siellä,
vaikka välillä valehtelet ettei sitä ole olemassakaan. Kunnes jälleen tulee se päivä,
jolloin se koskettaa elämääsi
ja tekee siitä järjettömän koettelemuksen.

Milloin opin, että on oikein olla onnellinen?

Että aina ei tule sitä hetkeä,

jolloin kaikki hajoaa.

Selite: 
Tänään oli tälläinen päivä, ku se sai vallan..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot