huominen saa odottaa

Runoilija amoren

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2007
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 17:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.4.1986

 

Huutaa en enää kykene
vauhkota en enää jaksa
vanhaksiko olen tullut

viitsi en enää valittaa
rauhassa tahdon edetä
murhetta vailla
matkata huomiseen

Päivä valkenee
viipyillä tahdon
luottaa sinun armoos
vahvoihin käsivarsiisi
jotka kantavat kun minä en jaksa

tiedän että olet tässä
juuri tässä
nyt ja aina
viimein voin vain olla
kiireettä

Kuunnella taivasta
Kiivetä puuhun
Peittyä omenankukkien tuoksuun
Unohtua uurteisiin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, luottavainen runo... pidin.
Aurinkoa elämääsi...

 

Käyttäjän kaikki runot