Tiedän, mitä tahdon, vaikken tiedäkään

Runoilija amoren

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2007
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 17:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.4.1986

 
En tahdo olla vain ystävä
tyttöystävä
En,
tahdon enemmän
Toivottavasti ymmärrät
en voi odottaa ikuisesti
Vaikka niin ehkä olisikin parempi

Tahdon elää
ja luoda elämää
Olen valmis
vaikken olekaan
mutta ei kukaan muukaan
ole siihen valmis

Oikeaa aikaaja paikkaa ei olekaan
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oiiij, tämä on tosi nätti ! ^^

 

Käyttäjän kaikki runot