mustasta sinistä

Runoilija amoren

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2007
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 17:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.4.1986

 

Korvat ääniä täynnä
mitään en silti kuule

Tulpat korviin ja menoksi

Veressä rytmi
kielellä sanat
Sulavat liikkeet
kulkee biitti
Tanssilattia kuumottaa
Kuuletko sen sumuisuuden?
Sininen usva vallannut mustan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa tekstiä
 

Käyttäjän kaikki runot