vuosiin unohtuu

Runoilija amoren

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2007
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 17:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.4.1986

 

Hetken hiljaa istun tässä
vain hetken
toisen

Huutosi ei enää kuulu korvissani
Kosketuksesi ei tunnu enää ihollani
Tuoksusi ei ole aikoihin enää ollut tyynyssäni

Hetken hiljaa istun tässä
vain hetken
kolmannen

Hiljaisuutta
ihanaa hiljaisuutta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot