Mikä on huominen?

Runoilija amoren

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2007
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 17:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.4.1986

 

Mistä alkaa huominen?

Siitäkö kun sormeni harovat hiuksiasi?
Vai siitä kun kuiskaat korvaani?
kenties sinisistä ajatuksista?

Virtana juoksee kultaiset aallot

Viimein vastatuuli kääntyy
Härkä odottaa saalistaan
Kolibri koittaa unohtaa

Sulje silmät ja hyppää
Suuntana turvallinen huominen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau, tässä on paljon aineksia täydelliseen runoon! Tykästyin.

 

Käyttäjän kaikki runot