Have a nice day

Runoilija amoren

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2007
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 17:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.4.1986

 

Hand out love
Give away care
Hold up peace
Get close to sunlight

Sleep away the pain
rest
don't look back
Feel selfish

Shout out the pain
scream
don't hold back
Feel lucky

Smile a head
Pain will vanish

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot