Nimetön

Runoilija bc4d693ee3e3595d05e6dd9f9d954c4b

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2004
Viimeksi paikalla: 24.7.2019 15:34

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Maailma vei minut menessään, jos sinulla on asiaa koita saada kiinni....
 

Kynttilä valossa nään polun, sillan ja määränpään,
kynttilän valossa kaiken, ajan kulun ja pysähdyksen.

Liekki lepattaa meille, se tunnelman luo,
minut johtaa se hiljaa nyt syliisi sinun.

Hiljaisuus koskematon, vain hymy ja hetki tunteiden suurten,
kaipuu on käsin kosketeltavaa....

Kaksi niin yksinäistä, yhdessä ehjää,
ihan hiljaa vain.

Kynttilän valossa, hiljaisessa talossa, lasten nukkuessa
kynttilän valossa voi palata taa, aikaan hetkeen ja tunnelmaan.

Selite: 
Kait sen julkaista kehtaa, ihan liian pitkä aika on edellisestä tekstistä, joskus vain aika vie menessään, perhe, arki ja elämä, silti väliin on hyvä pysähtyä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot