Nimetön

Runoilija bc4d693ee3e3595d05e6dd9f9d954c4b

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2004
Viimeksi paikalla: 24.7.2019 15:34

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
24.4.2024

Maailma vei minut menessään, jos sinulla on asiaa koita saada kiinni....
 

kaksi vuotta sitten kävelin kohti rantaa jännittynein askelin, hymyilin, kyyneleitäni pidätin. Tiesin että ympärilläni ovat rakkaani, sinun rakkaasi, en vain nähnyt ketään muuta kuin sinut. Vierellesi tulin, kädestäsi tiukasti kiinni otin, yhdessä vannottiin valat rakkauden, luvattiin että tää rakkaus kestää niin myrskyt kuin tyynet.
Tänäänkin herään hymyillen ja kaikille edelleen tunnustaa voin, mutta varsinkin sinulle: sua rakastan, rakastan paljon, jokainen hetki jonka saan elää rinnallasi on minulle parasta aikaa. Olet rakkaani, Nallekarhuni!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot