Nimetön

Runoilija bc4d693ee3e3595d05e6dd9f9d954c4b

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2004
Viimeksi paikalla: 24.7.2019 15:34

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Maailma vei minut menessään, jos sinulla on asiaa koita saada kiinni....
 

Taivaanrannassa punertaa,
jostakin kaukaa kuuluu ukkosen kumua.
Ympärillä muutama inisevä hyttynen.

Yksinäisyyden aalto,
sinä olet jossakin kaukana.
Hiljainen kyynel posken pinnalla
- putoaa
saa seurakseen toisen.

Viileä tuulenvire nostattaa sateen tuoksua
meren tuoksun yli, puna taivaanrannasta katoaa.

Paleltaa.

Lisää kyyneleitä putoilee rantakalliolle
- vesipisaroita

en edes huomaa sadetta ennen välähdystä.

Ukkonen saartaa,
- juoksen.

Selite: 
ensimmäinen runo piiiiitkään aikaan, hapuilee, hakee muotoaan...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot