Nimetön

Runoilija bc4d693ee3e3595d05e6dd9f9d954c4b

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2004
Viimeksi paikalla: 24.7.2019 15:34

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
20.4.2024

Maailma vei minut menessään, jos sinulla on asiaa koita saada kiinni....
 

Kun ovellain seisoit sä kerran ensimmäisen,
katosi kait hetkeksi järkeni mun.
En uskoa voinut, en koskea voinut,
vain sanaton olin hetken verran.

Ujo ja hiljainen hetki mun eteisessä,
en tiennyt miten mun olla ois pitänyt,
etten sinua pois luotani heti ois häätänyt.

Leffa yhdessä valittiin, ja tovi sitä yksikseen katseltiin,
kunnes rohkeutein kasasin ja hiljaa mä kysyin
saanko kainaloos tulla, lähelles ihan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot