Nimetön

Runoilija bc4d693ee3e3595d05e6dd9f9d954c4b

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2004
Viimeksi paikalla: 24.7.2019 15:34

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
20.4.2024

Maailma vei minut menessään, jos sinulla on asiaa koita saada kiinni....
 

Läpi sumuisten metsien,
yli korkeitten vuorien
-kuljin vailla suuntaa,
hammasta purren.
Pidin kiinni ajatuksesta -
jonain päivänä kaikki kirkastuu.
Metsä ei ole enää niin sumuinen
- vuori ei enää niin korkea.
Löysinkö vihdoin sen mitä etsin,
onko kaikella vielä tarkoitus.
Like ·

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa, näin se meneekin, kivasti runoilet, kaunis ihana matka kanssasi parempaan aikaan

Kaunis runo matkasta jostain jonnekin

 

Käyttäjän kaikki runot