Nimetön

Runoilija Mansku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ennen kuin ryhdyt arvostelemaan jotakuta, kulje ensin kilometri hänen kengissään. Sitten kun ryhdyt arvostelemaan häntä, oletkin jo kilometrin päässä - ja sinulla on hänen kenkänsä.
 

Minun piti kauan maata ojan pohjalla
ennen kuin löysin etsimäni.

Kun olin menettänyt toivon, sinä löysit minut
itkemästä naama mutaisena hiukset sekaisin.

Otit syliisi, silitit hiuksiani, pyyhit lian
pois kasvoiltani.

Teit pikku hiljaa tilaa sydämeeni.
Varovasti korjasit minut hellillä otteillasi.

Rakastuin vahingossa sinuun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivosta se lähti ja rakkaudeksi kasvoi, ympärillä tarina kaunis.
Runossasi romanttinen tilannekuvaus.

Kaunis ja toiveikas.. Kunpa tää vahinko olis hyvä juttu!

 

Käyttäjän kaikki runot