Paras ystävä

Runoilija Mansku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ennen kuin ryhdyt arvostelemaan jotakuta, kulje ensin kilometri hänen kengissään. Sitten kun ryhdyt arvostelemaan häntä, oletkin jo kilometrin päässä - ja sinulla on hänen kenkänsä.
 

Anteeksi että olen joskus idiootti
enkä huomaa että sinä olet vierelläni vieläkin.
Anteeksi etten osaa pyytää kauhean
kauniisti anteeksi.

Olen onnellinen niistä vuosista ja
päivistä jotka olemme kulkeneet jo tähän asti tässä
rinta rinnan. Monet miehet itkeneet pois
ja näyttäneet niille kaapin paikan.

Minun olkapääni on aina varattu sinulle,
minulle voit aina itkeä.
Olen yhden puhelinsoiton päässä.
Olen kaukana, mutta silti aina lähellä.

Ilman sinua hukkuisin elämän pimeyteen,
olisin menettänyt merkityksen
joka minulla on ollut rinnassani lähes seitsemän vuotta.

Ennen sinua oli vain henkilöitä jotka
kertoivat että selviän vaikeuksien yli.
Enää minulle ei tarvi kertoa sitä koska tiedän,
yhdessä menemme läpi vaikka vuoren.

Minulla on aina aikaa sinulle,
anteeksi etten joskus ole huomannut sitä.

Olet parasta, parhain ystäväni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti ystäväsikin on tämän nähnyt, kaunis on kirjoitettu kiitoksesi!

 

Käyttäjän kaikki runot