Lapsi

Runoilija Mansku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ennen kuin ryhdyt arvostelemaan jotakuta, kulje ensin kilometri hänen kengissään. Sitten kun ryhdyt arvostelemaan häntä, oletkin jo kilometrin päässä - ja sinulla on hänen kenkänsä.
 

Tuntuu niin tyhjältä, minusta puuttuu se palanen jonka tekisi minusta ehjän.
En uskalla toivoa että niin tapahtuisi. Pelkään, mutta samalla toivon sormet ristissä että niin tapahtuisi.

Olen tehnyt päätökseni, haluan toisen lapsen.

Selite: 
Hassua ajatella että joku tälläinen asia tekisi minusta ehjän.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä kosketti todella. Tiedän tunteen. Hienosti kirjoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot