Nimetön

Runoilija Mansku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ennen kuin ryhdyt arvostelemaan jotakuta, kulje ensin kilometri hänen kengissään. Sitten kun ryhdyt arvostelemaan häntä, oletkin jo kilometrin päässä - ja sinulla on hänen kenkänsä.
 

Sinä olet niitä ihmisiä jotka koskettavat minua sydämestä asti,
kuulut niihin ihmisiin jotka saavat minulta jalat alta ensimmäisestä katseesta asti.

Mietin vain sinua, sinua, sinua. Mitä olemme.
Uskallanko ottaa riskin ja rakastua enemmän,
uskallanko luottaa sinuun täysin rinnoin?
Annanko itselleni vallan sanoa ”taidan rakastaa sinua”?

Selite: 
Minä välitän paljon, välitän liikaa. Kunhan vain tietäis mitä toinen ajattelee.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot