Nimetön

Runoilija Mansku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ennen kuin ryhdyt arvostelemaan jotakuta, kulje ensin kilometri hänen kengissään. Sitten kun ryhdyt arvostelemaan häntä, oletkin jo kilometrin päässä - ja sinulla on hänen kenkänsä.
 

Itken..
Itken sinua.
Annoin taas itseni huijata
ja sinun minua.

Kun herätyskelloni soivat
en tehnyt mitään.

Hymyilin onnellisena sinusta.

Olisi pitänyt huutaa ja
heittää sinua puukolla selkään,
niinkuin sinä silloin vuosia sitten.

Mutta ehkä anna sinulle vielä mahdollisuuden,
rakastaa minua ja olla minun arvoinen.
Jos vaan lupaat ettet riko minua?

Selite: 
Miley Cyrus - Stay
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttuja tunteita ja koskettava runo. Jaksamista sinulle.

Minä en aio antaa enää mahdollisuutta.

 

Käyttäjän kaikki runot