Nimetön

Runoilija Mansku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ennen kuin ryhdyt arvostelemaan jotakuta, kulje ensin kilometri hänen kengissään. Sitten kun ryhdyt arvostelemaan häntä, oletkin jo kilometrin päässä - ja sinulla on hänen kenkänsä.
 

Minun pakoon juokseminen koko elämäni aikana ei auttanut,
pelkäsin että minuun sattuu niin että sydän pomppaisi rinnasta ulos.

Minua on satutettu maailman pahimmalla tavalla ja tämä oli ehkä toinen asia jota pelkäsin.

Sinun kätesi minun olkapäillä, sinun katseesi ja vihasi. Sinun puristuksesi minuun. Ainoa asia mitä pystyin tekemään oli tuijottaa sinua ja heittää sinut nurkkaan.

Juokseminen auttoi ennen asiaa mutta ei nyt ja ne kyyneleet silmilläni. Melkein kuukausi tapahtuneesta käyn asiaa läpi yhtä uudestaan ja uudestaan jos en hereillä niin sitten unissani. Ja toivon samalla että sinä tulisit vihdoinkin ja pyytäisit anteeksi, mutta minä tiedän niin ei tapahdu ei tänään enkä usko että milloinkaan.

Selite: 
Minä pakenin taas tilanteesta, pelkäsin että hän lyö. -.-
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot