Pala minusta

Runoilija Mansku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ennen kuin ryhdyt arvostelemaan jotakuta, kulje ensin kilometri hänen kengissään. Sitten kun ryhdyt arvostelemaan häntä, oletkin jo kilometrin päässä - ja sinulla on hänen kenkänsä.
 

Miksen minä osannut arvostaa itseäni
ja heittänyt sinulle hyvästejä jo kauan sitten ?

Tuntuu kuin pitkittelisit tätä..

Minä haluan sinut, mutta
sekä sinä tunnut laittavan vastaan
ja minä myös hieman.

Pyristelen tunteitani vastaan
EN TAHDO TUNTEA NÄIN,
mutta tunnen silti.

Itken iltaisin sitä että tajuan välittäväni sinusta
paljon. Liikaa.

Selite: 
Tunnen liikaa! Ottakaa nää tunteet musta pois rakkaat runoilijat! -.-
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot