Näethän minut tässä

Runoilija Neito Viitta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2003
Viimeksi paikalla: 8.4.2016 14:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näethän minut tässä
vierelläsi, lähelläsi

Nuukailen ihollasi

Niskasi pieniä kiharoita
niitä on sormien ympärille

Leikitellen saan sinut minua aina uudestaan rakastamaan
rajummin tai hellemmin

Et sinä silmiäsi minusta irti saa

Et kai tahtoisikaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot