Olen laskenut tänä yönä lampaita

Runoilija Neito Viitta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2003
Viimeksi paikalla: 8.4.2016 14:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen laskenut tänä yönä lampaita

päätynyt sittenkin valvomaan
räystäältä tippuvaa vesilunta

Aamu tulee
nukkuen tai valvoen
hiljaa hiipien katsomaan

katkeilevaa haparointia unisten sormien

Olen sulautunut sinuun
tässä raukeassa, väsyneessä aamussa
harmaassa lämmössä
käyden päällesi

ilman vähäisintäkään epäilystä

Olet läsnä minussa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau... vaikuttavaa luettavaa!

 

Käyttäjän kaikki runot