Olet niin hiljaa

Runoilija Neito Viitta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2003
Viimeksi paikalla: 8.4.2016 14:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet niin hiljaa
niin hiljaa että minun on tultava lähelle
lähemmäs sinua
kuullakseni sinua ja sinun hengitystä
vain tunteakseni lämpösi
nähdäkseni silmäsi
tummat ja rakastuneet

Voisiko onni kadota minulta, sinulta
voisiko kaikki käydä tyhjäksi
loppua kesken
tässä surenmoisessa
vai kasvaisiko kaiken kestäväksi, kauniimmaksi
naurussa ja kyynelissä
koettu ja nähty melkein kaikki

Tässä kaksin vielä
voisinko silmiäni ummistaa
ethän poissa ole huomennakaan
nuku sylissäni
herää aamulla humaltuen minusta uudestaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lämmin tunne Hienossa runossasi.
Pidin.

ihana runo! :)

kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot