En pystyisi sinua koskaan unohtamaan

Runoilija Neito Viitta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2003
Viimeksi paikalla: 8.4.2016 14:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En pystyisi sinua koskaan unohtamaan
jos olisit jonain päivänä poissa
On hetkia
jotka pelkään menettäväni
niitä pieniä jotka merkitsevät
jotka vain käsistäni karkaavat
Lupaathan pysyä siinä

Pelkoni turha on, onhan
tunteeni sinua kohtaan pulppuavat
yli uomistaan
huomaat sen

Ilman sinua en ehkä pystyisi olemaan
en tätä eloani täysillä elämään
ehkä säikähtäisit jos kertoisin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot