Nimetön

Runoilija vaakanainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2003
Viimeksi paikalla: 1.2.2016 19:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.10.1958



Realisti romantikko,
pedantti boheemi ja
onnellinen omassa elämässäni.

Kirjallisuus, musiikki, liikunta ja työ.
Lapset, ystävät ja luonto.

Runoja tähän mennessä seuraavissa julkaisuissa :

-Otava : 160 merkkiä rakkaudesta
-RR-sivuston kirja
-lehtien palstoilla

-alkava projekti ; kuoromusiikin sanoitus

 

Onko vastakohtien vetovoima siinä
että ne joko
hillitsevät
tai villitsevät
toisiaan ?
Ymmärrän aina paremmin mihin häntä tarvitsen !

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää syntymäpäivää SINULLE! :)

hieno!

Kai se sitä on - mutta mikä on se vastakohtaisuuden kultainen leikkaus? Missä kohtaa ollaan jo liian erilaisia - sillä sekään ei toimi. =)

Yritän purkaa writers blockini - ensimmäinen tiiliskivi on jo irti. =)

Hienoa pohdintaa. Juuri noin se varmaan menee. Helpottava ajatus.

Upea runo.

Mainio.

Niin, vastakohdat täydentävät toisiaan.
Joskus hilliten, toisinaan villiten.

Hyvää syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot