Nimetön

Runoilija vaakanainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2003
Viimeksi paikalla: 1.2.2016 19:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.10.1958



Realisti romantikko,
pedantti boheemi ja
onnellinen omassa elämässäni.

Kirjallisuus, musiikki, liikunta ja työ.
Lapset, ystävät ja luonto.

Runoja tähän mennessä seuraavissa julkaisuissa :

-Otava : 160 merkkiä rakkaudesta
-RR-sivuston kirja
-lehtien palstoilla

-alkava projekti ; kuoromusiikin sanoitus

 

Mikä vapauttava tunne kun ei
tarvitse osata eikä tietää

-voi vaan luottaa ajan armolliseen
käsikirjoitukseen !


Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen ajatus
 

Käyttäjän kaikki runot