Nimetön

Runoilija vaakanainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2003
Viimeksi paikalla: 1.2.2016 19:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.10.1958



Realisti romantikko,
pedantti boheemi ja
onnellinen omassa elämässäni.

Kirjallisuus, musiikki, liikunta ja työ.
Lapset, ystävät ja luonto.

Runoja tähän mennessä seuraavissa julkaisuissa :

-Otava : 160 merkkiä rakkaudesta
-RR-sivuston kirja
-lehtien palstoilla

-alkava projekti ; kuoromusiikin sanoitus

 

Elämä on hyvä opettaja

kärsivällinen
peräänantamaton
ääneen sanomatta
aina oikeassa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näihin viisaisiin sanoihin
on hyvä hetkeksi pysähtyä.

Tulin tänne jälleen lepäämään.

Hieno.

Kaunis runo.

Voi ihana ja niin totta. Todella upea. :) Sai hymyn huulille :D

Kyllä tämä on harvinaisen totta. Hieno viisaus runossasi.

Niinpä, ja joskus suorastaan mykkänä huutaa meille! Pidin tästä aforismimaisesta.

Näin sanoin kuvailtu

Totta joka sana.

Tämä ainakin on viisasta ja faktaa.

 

Käyttäjän kaikki runot