Poissa iholta, pois mielestä

Runoilija Kissme

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tartu hetkeen! Tee nyt, kadu myöhemmin. Ja minähän kadun...
 

On kulunut iäisyys.
Olen jo unohtanut sen tunteen.
Enkä osaa sitä kaivata.

On kulunut iäisyys.

Kosketuksesta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihminen tarvitsee kosketusta,läheisyyttä..miksi se unohtuu,syytä emme aina saa tietää..?

Aika tekee tehtävänsä.
Mukavaa syntymäpäivää.

Niin tuttua... ja toisaalta, mitään ei kaipaa sen enempää, kuin juuri sitä, mikä on pois iholta...

Voiko kosketuksen tunnetta koskaan unohtaa...

Puhuttelevan Herkkä runo.

Se on hyvä. Teksti. Ja unohdus.

 

Käyttäjän kaikki runot