Uuni tulille

Runoilija Kissme

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tartu hetkeen! Tee nyt, kadu myöhemmin. Ja minähän kadun...
 

On päässyt hormi nokeentumaan.
Tarttis vähän sitä rassata.

Pitänee tilata nuohooja taloon,
jotta sais uunin tulille.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot