Kuin tauti

Runoilija Kissme

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tartu hetkeen! Tee nyt, kadu myöhemmin. Ja minähän kadun...
 

Se kuristaa mun kurkkua ja salpaa hengen.
Valvon yöt enkä pysty nukkumaan.
Ajatuksina on pelkkää huminaa eikä
mikään maistu miltään.
Silmätkin ovat punaiset ja itkettyneet.
Yritän huutaa, mutta ääntä ei kuulu.
Kauanko tätä vielä kestän?

Helevetin flunssa!!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot