Taudin tuiman taltutus

Runoilija Kissme

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tartu hetkeen! Tee nyt, kadu myöhemmin. Ja minähän kadun...
 

Taltutti tauti touhuajan,
virus viheliäinen viipottajan.
Petiin pakotti poloisen,
potemaan räkäisen raukan,
kurkkukivusta kärsivän.

Vällyjen välissä väsynyt,
parantumista parkuva,
pillereitä purkillisen,
lääkettä litrasotalla,
kaataa kulkusta kivulias,
taistellen terveyden takaisin.

Vaan ei taivu tautihinen,
taistelutta taudin orja.
Tuiman tuoppihin tujautti,
mittasi mukiin miehekkäästi,
lääkettä isäin ikuista,
vihollista viruksien.

Lämmössä liekin loimotuksen,
kaukana kylmän kourasta,
istuu ihmonen iltuansa,
rohtoa roppaansa ryystäen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on upea ja ennenkaikkea ajankohtainen runo, kun poden flunssaa parhaillaan.

 

Käyttäjän kaikki runot