Suorat sanat

Runoilija Kissme

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tartu hetkeen! Tee nyt, kadu myöhemmin. Ja minähän kadun...
 

Mä rohkaisin mieleni ja laitoin viestin.
Toiveikkaana odotin uuden maailman avautuvan.
Vaikka edes pikkuisen.

Sä pysyit hiljaa.
Maailma pysyi kiinni.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot