Uninalletko mukavia

Runoilija Nikke von Nakkerton

Rakas minä hiivin Gebardin askelin sinun peiton alle,
kun perille saavuin oli sinulla kainalossa uninalle.

Uninalle minua silmiin katsoi, ja keskaria näytti
ja sinun kainalokolon yksin täytti.

Minä tunsin silloin itseni poloiseksi,
kun kädessäni oli, sinulle ja minulle iki-ihana Hangonkeksi.

Kahdestaan oltaisiin sun peitonalla ne syöty,
mutta nyt olin kynsille lyöty.

Nallen kanssa te jatkoitta unia, mutta tämä Gebardi kaiveli nokkaa!

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus voi joutua pettymään, ajan myötä helpottaa <3