Aava 2 vuotta

Runoilija Nikke von Nakkerton


Tänään Aava kaksi vuotta täyttää,
ja ihanalta pikku prinsselta näyttää.

Olet seurallinen, iloinen,
ja päivänsankari suloinen.

Puhe sulta sujuvasti luistaa,
ja ihmiset ihmeissään päätään puistaa.

Tämähän tyttö porisee enemmän kuin puuropata,
mittarissakin sulla on aina täydet sata.

Päiväkodissa opittuja lauluja kun esität.
niillä kuulijan silmät vesität.

Rokkiakin osaat, laulaa ja jammata,
myös tukkasi itse kammata.

Videopuheluja mummon, ukin ja kummitädin  kanssa jaat,
ja heidät hyvälle mielelle saat.

Unikavereita Appaa ja Herra Hakkaraista et anna ikuna pois,
vaikka sata Uppo Nallea tilalle tarjolla ois.

Tänään ei juhlita suotta,
sillä Aava täyttää kaksi vuotta.

Iloista syntymäpäivää Aavalle.
10.11.22 ukki
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

On tullut ukkiinsa, kun on niin fiksu nuori prinsessa :)
Näimpä Star. Neiti puhuu kaikki asiat niin kuin aikaisetkin, ja rokkaa ja laulaa sekä Ukuleiea  soittaa. Kyllä se on ukkiin tullut. Vielä kun runot lausuu!
Ihanan kuuloinen tyttö, ja herttainen runo!🌸
Sitä se on.!
 

Käyttäjän kaikki runot